Адвокат "Доарме Валерій Семенович"

Доарме Валерій Семенович - фото
вулиця Валова, 1, офіс 313
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Адвокат Доарме Валерій Семенович і Партнери.

Наші переваги: великий досвід роботи в галузі права, відносини з клієнтами будуються виключно на принципах порядності, професіоналізму, якості виконання замовлення та конфіденційності співробітництва.

Перелік юридичних послуг, які надаються: 

1. Правова допомога у всіх видах кримінальних проваджень.

1.1. У кримінальних провадженнях по фактах ДТП: для особи, що скоїла ДТП, та для потерпілого у ДТП дзвонити за телефоном 097-254-55-63;

1.2. У кримінальних провадженнях: проти життя та здоров’я (спричинення тілесних ушкоджень тощо); проти власності (крадіжки тощо) та у сфері господарської (службової/професійної) діяльності; проти довкілля та безпеки виробництва; проти громадської безпеки, порядку та моралі; інших кримінальних правопорушеннях. Дзвонити за телефоном 068-888-35-45.

2. Цивільні справи: відшкодування майнової та моральної шкоди завданих в результаті ДТП та завданої злочином; стягнення страхового відшкодування, розірвання шлюбу, аліменти, оспорювання батьківства тощо. Дзвонити за телефоном 097-254-55-63.

3. Правова допомога у справах про адміністративні правопорушення, в тому числі з питань ДТП, керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння тощо. Дзвонити за телефоном 097-254-55-63.

Відгуки