Аптека "Ромашка"

Ромашка - фото
вулиця Галицька, 1г
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 22:00Без перерви
вулиця Вокзальна, 120а/10
(Над рестораном "Пастель")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд00:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Аптеці «Ромашка» вдається здійснювати продаж лікарських препаратів та інших медичних засобів за цінами, які не «вдарять» по вашій кишені, а якість обслуговування вивести на новий європейський рівень.

Ми працюємо для людей, враховуючи їх можливості та потреби, наше прагнення — бути ближчими до кожного, щоб вчасно допомогти, дати пораду, тому ми працюємо цілодобово та надаємо можливість доставки ліків додому як по місту, так і за ним.

Ми зібрали прекрасну команду, чий рівень підготовки постійно вдосконалюється відповідно до останніх світових стандартів. Наші фахівці грамотно допоможуть у виборі лікарських препаратів, правильно проконсультують з різних питань, що стосуються товару запропонованого у нашій аптеці. І до того ж, у нас ви знайдете широкий асортимент медичних препаратів, товарів для дітей, лікувальної косметики, засобів гігієни та багато іншого за доступними цінами.

Ми пишаємося багаторічною співпрацею з нашими партнерами — виробниками зі світовим ім'ям і кращими українськими фармацевтичними заводами. Пропонуємо тільки сертифіковані лікарські засоби, що пройшли реєстрацію в Міністерстві охорони здоров'я України.

Наша аптека здійснює жорстке дотримання правил зберігання лікарських засобів та постійний контроль термінів придатності медикаментів.

А також у нас ви зможете безплатно виміряти артеріальний тиск

Відгуки