Кафе-бар "Аракс"

Аракс - фото
с. Дуліби вул. Шевченка
(Об'їздна дорога)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Кафе-бар «Аракс» запрошує завітати та оцінити неповторне багатство та різноманіття меню, яке включає кращі страви європейської, української та кавказької кухонь. Це особлива нагода обрати улюблені наїдки, насолодитися їхнім бездоганним смаком та незрівнянним ароматом.
«Аракс» — це гостинність та відкритість, це увага та привітність до кожного гостя, це надзвичайно уважне та швидке обслуговування. Ми готові подбати про те, щоб ви відпочивали яскраво та смачно. А розмір порції нікого не залишить голодним — вони тут і справді дуже великі та щедрі.
Є можливість брати їжу із собою — працює послуга самовивозу.
А також відпочинок у кафе-барі «Аракс» можна організувати на просторій та комфортабельній літній терасі.
Особливої уваги заслуговують ароматні та надзвичайно смачні страви, приготовані на мангалі. Шашлик, маринований за особливими рецептами, добре просмажений на професійному мангалі — це гармонія смаку. Ви не відмовитеся від додаткової порції цієї неймовірної страви. Не пропустіть нагоду завітати з друзями й рідними та оцінити смак наїдків, приготованих на вогні.
Запрошуємо у кафе-бар «Аракс» для святкування різних важливих подій та свят. Пропонуємо:
  • закрита альтанка на 14 осіб;
  • закрита альтанка на 24 особи;
  • зал для святкувань на 45 осіб;
  • літня тераса.
У кафе-барі «Аракс» завжди смачно та привітно. Відпочивайте з насолодою, а про решту ми подбаємо. Розташовані в с.Дуліби траса Київ-Чоп біля АЗС «Сhipo.
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @araks__duliby

Відгуки