Магазин "Люстри/Карнизи/Пам'ятники"

Люстри/Карнизи/Пам'ятники - фото
вулиця Успенська, 52а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Наш магазин пропонує широкий вибір : Люстр, карнизів, бра, світильників. Також ми пропонуємо  міжкімнатні двері компанії «Двері  Білорусії»

Торгово-промислова компанія «Двері Білорусії» спеціалізується на виробництві міжкімнатних та офісних дверей - шпонованих, з масиву натурального дерева – соснових, дубових, вільхових та ламінованих ЛДФ, вхідних металевих дверей, дверей спеціального призначення ( протипожежних, протидимових, вологостійких, звукоізоляційних)

Дверні полотна виготовляються на сучасному німецькому та італійському обладнанні. Наші фабрики успішно працюють в Республіці Білорусь, Росії та Україні (високотехнологічне виробництво у Волинській області). На складах завжди є в наявності до 20 000 дверних комплектів.

Крім основної продукції в асортименті компанії представлені броньовані двері та міжкімнатні арки, дверна фурнітура і скло, лиштва, коробковий брус, імітація бруса, євровагонка, блок-хаус, паркетна і дошка для підлоги, плінтуси і ламінат, а також ковані вироби. Компанія поставляє продукцію в Україну, Білорусь, Росію, Молдову, Казахстан, Азербайджан, Монголію та  країни ЄС. Доставка здійснюється транспортом під брендом «Двері Білорусії».

Відгуки