Приватне акціонерне товариство "Страхова група "ТАС"

Страхова група "ТАС - фото
вулиця Шевченка, 179, офіс 201
(Бізнес-центр "Панорама", 2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Коновальця, 20
(1 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Кожна людина прагне впевненості в завтрашньому дні, стабільності в житті, потребує гарантованого захисту та підтримки у важку мить. Забезпечити такий захист — головна мета Страхової Групи «ТАС».

Наша компанія працює в Україні з жовтня 1998 року і є частиною потужної Інвестиційно-фінансової групи, до якої також належить низка фінансових, торгових та промислових структур.

Сьогодні Приватне акціонерне товариство «Страхова Група «ТАС» (далі — СГ «ТАС») входить до десятки лідерів вітчизняного страхування, демонструючи стабільно високі фінансові результати. Вдосконалюючи методи ведення бізнесу, СГ «ТАС» постійно працює над покращенням якості послуг, що надаються.

Надійність СГ «ТАС» гарантована не лише статутним капіталом, що забезпечений резервним фондом, але й чинним механізмом перестрахування великих ризиків. Компанія працює з провідними перестрахувальниками світу.

СГ «ТАС» є одним із засновників та членом Української федерації страхування, членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Національного Клубу страхових виплат України, Асоціації суднобудівників України, Європейської бізнес асоціації, Української будівельної асоціації, Міжнародної торгової палати, Української спілки промисловців та підприємців, Бюро кредитних історій.

СГ «ТАС» має розгалужену регіональну мережу: 28 регіональних дирекцій та філіалів, 450 центрів продажів, де працюють близько 1300 штатних працівників та більше 2000 страхових агентів, які діють по всій території України.

СГ «ТАС» — універсальний страховик, що пропонує споживачам більше 80 страхових продуктів за різними видами добровільного та обов’язкового страхування. Продукти сформовані в комплексні страхові програми, відповідно до яких кожен клієнт — юридична або фізична особа — може застрахувати свої ризики як окремо, так і в комплексі.

Компанія має ліцензії Держфінпослуг України на здійснення 30 видів страхування, з них 17 — у формі добровільного, і 13 — у формі обов'язкового. Нині СГ «ТАС» є одним з лідерів ринку за страховими виплатами.

Відгуки