Хімчистка "Опал"

Опал - фото
вулиця Героїв Небесної Сотні (Замкова), 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

У кожного з нас є дорогі серцю речі. Улюблений одяг нагадує нам про приємні та пам'ятні моменти життя, радує зручністю та просто дозволяє прекрасно виглядати. Але як нам продовжити термін життя цих речей? Важливо розуміти, що в такому випадку просто необхідний дбайливий та професійний догляд за ними, як пропонує наша хімчистка «Опал».

Ми повернемо вашим речам чистоту швидше, ніж ви встигнете по-справжньому засмутитися. Ми запропонуємо вам випрані, почищені, випрасувані речі та привеземо ваші речі за вказаною вами адресою!

Ми добре розуміємо, що здоров'я людини — дуже важливе, тому застосовуємо спеціальні нешкідливі засоби очищення та працюємо тільки з екологічно-чистою гіпоалергенною сертифікованою хімією. 100% безпечні для дітей та тварин чистячі засоби.

Солідний досвід роботи та кваліфікований персонал дозволяють нам братися за серйозні індивідуальні завдання, такі як видалення плям з дорогих і делікатних тканин, чистка хутряних виробів, обробка модельних виробів зі шкіри.

Ми працюємо з професійним та високотехнологічним обладнанням, що забезпечує високу якість наших послуг і забезпечує стійкий результат на довгий час. Практикуємо комплексний підхід до обслуговування клієнта; ми чистимо, миємо, фарбуємо, відновлюємо колір і текстуру тканин.

Постійні акції, дисконт, призи, подарунки, супутні товари, доставка, пропозиції для партнерів.

Хімічне чищення виробів та предметів домашнього вжитку:

  • вироби з текстилю (різноманіття тканин);
  • вироби з натурального хутра та шкіри;
  • вироби зі штучного хутра та шкіри;
  • індивідуальне прання та прасування білизни;
  • килимових виробів;
  • чистка ексклюзивних виробів;
  • фарбування/перефарбування текстилю, натуральної шкіри та хутра.

Наш партнер — «Єврохімчистка» м. Львів.

Відгуки