Мотовелотовари

Мотовелотовари - фото
вулиця Хмельницького, 34
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Велосипеди — транспорт майбутнього! Точніше, майбутнього та сьогодення. Адже більшість успішних людей уже пересіли з автівок на велосипеди. Чому? Це зручно (відсутність проблем із паркуванням і заторами), вигідно (не витрачаєте гроші на пальне). А ще — корисно для довкілля (велосипед не виробляє шкідливих викидів, що забруднюють планету) та для вашого здоров’я (велопрогулянки покращують емоційний стан і фізичну форму людини).

Тому, якщо у вас досі немає велосипеда, настав час його придбати. Де, запитаєте ви? Звичайно ж у крамниці «Мотовелотовари»! Цей сучасний магазин буде корисним і тим, у кого вже є велосипед чи скутер: тут на вас чекає величезний вибір вело- та мотоаксесуарів.

«Мотовелотовари» справді ідеальне місце для ваших покупок. Грандіозний вибір товарів від кращих виробників світу, кваліфіковані поради досвідченого персоналу, доступні ціни та бездоганний сервіс…. І це далеко не весь список переваг, які отримують клієнти магазину «Мотовелотовари». Зайшовши сюди одного разу, ви захочете повернутися та рекомендуватимете це місце близьким. Не вірите? Приходьте, та переконайтеся у цьому самі.

«Мотовелотовари» пропонує:

  • велосипеди з Європи на будь-який смак та бюджет, велосипеди для дорослих та дітей;
  • ремонт велосипедів;
  • велозапчастини від якісних перевірених виробників за доступними цінами;
  • запасні частини до мотоблоків, колеса;
  • кофери для скутера, шоломи та інші аксесуари.

Відгуки