Ultraclean

Ultraclean - фото
вулиця Незалежності, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«Ultraclean» — ексклюзивна хімчистка, що пропонує послуги бездоганної якості та працює, орієнтуючись на світові стандарти у сфері клінінгу.

Безперечно, це унікальна компанія у нашому місті.

До виконання кожного замовлення спеціалісти «Ultraclean» ставляться надзвичайно ретельно та відповідально. Приміщення, меблі, одяг, предмети побуту стануть ідеально чистими та свіжими, якщо з ними працюватимуть досвідчені професіонали «Ultraclean». Це чистота нового рівня!

Важливий напрям роботи «Ultraclean»хімчистка меблів та килимів. Ми вміємо усувати забруднення різного походження та рівня складності, працюємо оперативно і застосовуємо широкий спектр професійних засобів та обладнання. Практикуємо ретельну чистку, яка передбачає кілька етапів та професійну сушку. Пропонуємо послуги доставки чистих килимів — по м. Стрий вартість доставки складає 50 грн, в інші міста — 70 грн.

З кожним поставленим завданням спеціалісти «Ultraclean» намагаються досягти ідеального кінцевого результату. Окрім того, високому рівню послуг сприяє постійне навчання персоналу та вдосконалення фахових навичок.

Перелік послуг «Ultraclean»:

  • хімчистка м’яких меблів — ретельно очищуємо меблеві поверхні за допомогою високоякісних хімічних засобів, що забезпечують відмінний результат та довготривалий ефект;
  • генеральне прибирання житлових приміщень;
  • хімчистка килимів — використовуємо новітнє обладнання та перевірені засоби;
  • миття вікон;
  • прибирання зон сильного забруднення;
  • прибирання на умовах контракту — готові до довготривалої співпраці.
Хоча б раз скориставшись послугами «Ultraclean», ви оціните бездоганну роботу професіоналів!

Відгуки