Магазин "Комп'ютер"

Комп'ютер - фото
вулиця Шевченка, 65
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Магазин “Комп’ютер”
Завжди в наявності готові зібрані комп’ютери, ноут- та нетбуки, комплектуючі, периферія та супутні товари. Продаємо та налаштовуємо цифрові ресівери стандарту T2, а також 3G-модеми для бездротового доступу до мережі Інтернет через провідних провайдерів Intertelecom та PeopleNET.
Також відділ приймає на заправку струменеві та лазерні картриджі. Виконаємо роботу в найкоротший строк! При здачі картриджів в суботу  - видача в понеділок, після 10-ої години.

ЦИФРОВИЙ ФОТО ЦЕНТР
Тут Ви зможете роздрукувати власні фотографії з цифрових носіїв, відновити старі та пошкоджені фотографії, зробити фото на документи в приміщенні магазину. У продажі є великий вибір цифрових фото-апаратів, рамок, альбомів та супутніх товарів. Також відділ надає наступні послуги: набір та роздрук тексту у форматах А4 та А3, як у чорно-білому так і кольоровому варіантах; ламінування документів; пошук необхідної інформації в мережі Інтернет; окремий комп’ютер з доступом до мережі Інтернет для клієнтів.

КОПІЮВАЛЬНИЙ ПУНКТ
Тут Ви зможете зробити  чорно-білі та кольорові копії, та придбати бланки необхідних вам документів.  Також у продажі є канцелярські приналежності та супутні товари. Постійно у продажі є високоякісний папір для Ваших потреб.

Сервіс
Термінові заправки картриджів
Відновлення струменевих картриджів
Діагностика, ремонт компю’терів та ноутбуків
Встановлення мереж
Підключення, встановлення міні АТС
Ремонт радіотелефонів та факсів

Відгуки