Компанія "Gavryliv&Sons"

Gavryliv&Sons - фото
вулиця Сколівська, 14
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Затишок та комфорт в оселі визначається багатьма чинниками — гарним ремонтом, цікавим дизайном, стильними меблями. Але особливо теплу та гостинну атмосферу подарує камін.

Підприємство «Gavryliv&Sons» поставило собі завдання перетворювати будинки та квартири на справжні затишні домівки. Сьогодні каміни та печі на дровах повертаються до широкого вжитку, оскільки вони дають змогу забезпечити тепло та комфорт в оселі, а топки з водяним контуром дозволяють суттєво заощаджувати на опаленні. Українські виробники розширили асортимент камінів та печей, що дозволяє підібрати стильну модель для різного інтер’єру.

«Gavryliv&Sons» реалізує якісні, надійні та довговічні топки й каміни, які багато років забезпечуватимуть вас домашнім теплом. Ми організуємо монтаж пристроїв з врахуванням особливостей конкретного помешкання, особливу увагу приділяємо питанням техніки безпеки. Разом із замовником ми оберемо модель каміну, виходячи із співвідношення розмірів пристрою та кімнати, виберемо правильне та безпечне місце встановлення. Надамо корисні поради щодо експлуатації та догляду.

У «Gavryliv&Sons» ви обов’язково підберете опалювальний пристрій, який не лише зігріє вас, а й подарує особливе відчуття домашнього вогнища.
 

Відгуки