Вікна та двері

Вікна та двері - фото
вулиця Майдан Ринок, 9, офіс 1
(Вхід з вул. Валова, 20)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

 Акція на вікна 

Вікна, виготовлені з ПВХ-профілю , не містять свинцю!

ВІКНА

ДВЕРІ

РОЛЕТИ

АЛЮМІНІЄВІ ФАСАДИ

РОЗСУВНІ СИСТЕМИ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

НАТЯЖНІ СТЕЛІ

МОСКИТНІ СІТКИ

РОЛОКАСЕТИ

У нас Ви можете придбати вікна у кредит!

Запрошуємо до співпраці гуртових покупців на ексклюзивних умовах!

Також проводимо ремонт вікон!



Вибір пластикового вікна відповідальне завдання, адже на ринку металопластикових виробів в даний момент існує величезний вибір товарів, велика частина з яких не найвищої якості. Щоб забезпечити собі покупку якісного пластикового вікна, необхідно ретельно вивчити всі його комплектуючі. Для монтажу вікон може знадобитися від 9 до 15 комплектуючих. Ми постараємося коротко описати, з чого ж складається готова конструкція.

Рама

Основою конструкції є рама. Якраз ця частина пластикового вікна проводиться з пластика і являє собою ПВХ-профіль. Рама може бути різних кольорів, також пропонується матовий і глянсовий матеріал. Важливо вибрати хорошого виробника, інакше профіль з часом може пожовтіти і знебарвитися. Так як рама є основою вікна, від неї залежить і його форма. Ви можете замовити не тільки прямокутне вікно, але і кругле.

Імпост

Цей елемент ділить раму на необхідну кількість частин - стулок. У деяких вікнах його може і зовсім не бути, проте для любителів традиційних вікон пропонують поділ на дві або три частини. Цей елемент також виготовляється з ПВХ-матеріалу.

Створка

Створка це кожна з двох половинок, яка має здатність відкриватися і закриватися. Ця рухома частина кріпиться до рами і утворює цілу конструкцію. У сучасних вікнах стулки іноді відсутні.

Склопакет

Основний складний елемент в загальній конструкції пластикового вікна. Склопакет відповідає за хорошу прохідність світла, а також за шумо- і теплоізоляцію. Ця частина вікна прозора. Найбільш поширений варіант вікна з двома або трьома стеклами, які при герметичному з'єднанні утворюють склопакет. Усередині між стеклами залишаються повітряні прошарки. Таким чином склопакету вдається виконувати свої функції. У зв'язку з тим, що вікна бувають різних розмірів, склопакети виробляють індивідуально під кожне вікно.

Фурнітура

Ця частина комплектуючих особливо потребує уваги. Дуже важливо, щоб пластикове вікно було не тільки зручним і функціональним, але і красивим. Також фурнітура забезпечує частину експлуатації вікна. Правильно підібрані деталі дозволять вам вибрати оптимальний режим провітрювання.

Відгуки