Таксі "Експрес"

Експрес - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд07:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Наша компанія надає послуги таксі на найвищому професійному рівні, і якщо вам ще не довелося в цьому переконатися особисто, то ми сподіваємося, що дуже скоро і ви станете нашими постійними клієнтами. Чому? В першу чергу через високий рівень якості та надійності, які ми надаємо. Що ж ми можемо вам запропонувати?

Наші послуги:

  • ПОЇЗДКИ ПО МІСТУ.
  • ПОЇЗДКИ ЗА МІСТО.
  • ПОПЕРЕДНЄ ЗАМОВЛЕННЯ.
Якщо ви попередньо запланували поїздку, важливу зустріч, поїздку в аеропорт або на вокзал, то дана послуга – економія часу і гарантія того, що авто прибуде без запізнень.
  • «ДРАЙВЕР».

Чи часто вам доводилося вимовляти фразу: «Мені спиртного не можна, я за кермом!»? Послуга драйвер дозволить вам відпочивати у своє задоволення, не турбуючись про власний автомобіль і безпеку повернення з різного роду святкування.
  • ДОСТАВКА.

Дає можливість використовувати водія таксі як персонального кур’єра. Це значно економить час і гроші, а також дає можливість не відволікатися від особистих справ. Водій прибуде за вказаною адресою, забере вашу посилку, після чого максимально оперативно доставить за вказаною адресою. Посилка передається з рук в руки і точно у вказаний вами термін.

Відгуки