Незалежний фінансовий консультант

Незалежний фінансовий консультант - фото
вулиця Крива, 41Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб09:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

 

Наші консультації для індивідуальних рішень

Головна особливість OVB — багаторічний високоякісний комплексний фінансовий консалтинг, орієнтований на індивідуальні потреби, побажання та цілі наших клієнтів.

OVB пропонує продукти виключно добірних, провідних і потужних у фінансовому плані компаній у фінансовій галузі, які ретельно перевіряються за показниками своєї діяльності та цінами.

OVB надає підтримку своїм клієнтам щодо реалізації їх цілей і побажань. Вихідним пунктом наших консультацій завжди є встановлення та аналіз відповідного статус-кво клієнта. Центральне значення має забезпечення фінансової стабільності в пенсійному віці.

Комплексний фінансовий консалтинг означає також захист проти екзистенційних ризиків життя, наприклад забезпечення на випадок лікування та захист доходу. Можливі наслідки втрати працездатності — внаслідок хвороби або нещасного випадку — мають прораховуватися завдяки відповідному захисту. Ще одним важливим компонентом наших консультацій є захист приватної власності — власне житло, дорогі меблі та обладнання, приватний автомобіль також мають бути захищені від наслідків можливих життєвих катаклізмів.

Добробут у пенсійному віці залежить від своєчасного створення майнового капіталу. Найважливіше тут — рано розпочати. Крім того, прийняті фінансові рішення потрібно регулярно переглядати з урахуванням змін у потребах і життєвій ситуації. Накопичений майновий капітал необхідно систематично примножувати, захищати його шляхом диверсифікації — в тому числі, шляхом розумних вкладень у цінні папери.

 

Відгуки